Geadopteerd

Rosie

Update 23-09-2023

Rosie is inmiddels bijna helemaal op gewicht, wat rust al niet kan doen met een hond! Ze vermaakt zich super goed, met de andere hondjes in het opvanggezin en de buurjongen is ook helemaal geweldig. Rosie begint ook steeds actiever te worden, ze houdt van spelen en wandelen. Tijdens de wandelingen is het een nieuwsgierig meisje die graag op onderzoek uitgaat. Op onderzoek naar mensen en andere honden, jachtinstinct laat zij niet zien. Inmiddels durft ze ook haar behoeftes te doen tijdens de wandelingen.

Het is een bijzonder meisje met een hoop veerkracht die klaar is voor haar nieuwe toekomst.

~~~~~

Update 27-8:
Lieve lieve Rosie..
Rosie is het voorbeeld van wat bijkomen in de opvang kan doen. Dit meisje had het zwaar op Tenerife en kon lastig tot rust komen. Sinds 5 augustus zit zij in de opvang in België en ze doet het zo goed dat we dit alvast willen delen.
Rosie heeft nog steeds grote honger, dit geeft zij zelf aan wanneer het etenstijd is. Ze is compleet zindelijk maar doet haar behoeftes het liefst in de veilige omgeving van de tuin.
Langzaamaan is zij op ontdekkingsreis en begint ze de wereld steeds leuker te vinden

~~~~~

Update 5-8:
Vandaag in Rosie aangekomen in de opvang in België en mag ze eerst even bijkomen

~~~~~

Het zit Rosie allemaal niet mee..
In februari 2022 werd Rosie hoogzwanger in een dorp gevonden. Ze had haar ketting van de jager nog om. Het is een geluk bij een ongeluk dat ze op tijd werd gevonden. In het asiel beviel zij van 7 kerngezonde pups, 5 van haar kindjes hebben hun foreverhome gevonden. De broertjes Marcel en Louis zijn nog ter adoptie.
Rosie heeft al een paar keer haar koffer mogen pakken maar helaas ook iedere keer weer uit moeten pakken.
En dit meisje verdient het zo, de condities van het asiel zijn te zwaar. 2 weken geleden is ze in een gevecht beland. Haar wonden genezen goed maar haar ziel heeft een knauw gekregen. Ze is erg gestresst en loopt de hele dag rondjes door de patio. Omdat ze rust nodig had, zowel geestelijk als fysiek, zit zij sinds vorige week in de opvang op het eiland. Hier bekomt ze zienderogen.
Rosie was een actief meisje die genoot van haar wandelingen en tijd met de vrijwilligers. Ze wilde het liefst alles ontdekken en genieten van de muren buiten het asiel.
Wij weten dan ook zeker dat als Rosie weer terug in haar oude doen is dat zij weer zal genieten van het hondenleven!

Leeftijd7 jaar
GeslachtTeef
RasPodenco
KleurBruin
Hoogte-
Lengte-
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen

Video's