Caoba

Caoba werd samen met Salma gered door middel van een vangkooi.
Zij was vel over been en had flink wat kale plekken op haar huid. Gelukkig is dit met behulp van de juiste voeding weer goed gekomen en is het meisje weer mooi op gewicht.
Tussen haar schouderbladen heeft zij een groot litteken, hier ondervindt zij geen hinder van.
Hoe ze eraan komt? Daar kunnen we helaas alleen maar naar gissen..
Caoba is een gevoelig, slim, alert en aanhankelijk meisje. Ze omringd zich graag met haar hondenmaatjes. Als ze alleen gelaten wordt, is ze het daar dan ook niet mee eens en gaat ze huilen. Tussen de honden voelt zij zich veilig en vertrouwd. Vertrouwen in de mens, dat duurt even bij haar. Maar als ze je eenmaal vertrouwt, vindt ze het heerlijk om aangehaald te worden.
Het stadse drukke leven is niets voor haar. De harde geluiden en drukte maken haar nerveus.

Voor Caoba zijn wij dan ook op zoek naar een rustig huisje waar ze verder mag leren hoe het is om gewoon hond te zijn. Mensen die haar de ruimte geven om te ontdekken. Maar ook actief met haar bezig willen zijn, haar geest heeft stimulatie nodig. Hersenwerkjes zouden hierbij een uitkomst zijn.
Er moet al een hondenmaatje aanwezig zijn, zij heeft de steun van een andere hond nodig. Het liefst een maatje van haar eigen formaat daar ze daar lekker mee kan spelen.
Caoba had een geslaagde kattentest. Kleine kinderen maken haar nerveus en wordt ze niet blij van.

Leeftijd5 jaar
GeslachtTeef
RasGalgo
KleurBrindle
Hoogte63 cm
Lengte-
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenNee
Kan met kattenJa
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen

Foto's