Dalia

Update februari:

Sinds eind januari zit Dalia in Nederland in de opvang. Ze had even de tijd nodig om uit te deuken maar is nu klaar voor de volgende stap!

Dalia is een zacht, rustig en bescheiden meisje. Ze heeft even nodig om alles in haar op te nemen maar als ze eenmaal ziet dat het oke is vindt ze het heerlijk om geaaid te worden. Daar geniet ze dan erg van. Ze is lekker geborsteld en haar nagels zijn gemanicuurd, dit liet goed toe al bleef ze een beetje op haar hoede. In huis kan Dalia prima met katten, ze toont er geen interesse in. Ook kindjes vindt ze leuk, de aandacht en aaitjes daar geniet ze van. Maar wel rustig aan en niet te overweldigend.

Buiten loopt ze al keurig mee al is dat soms nog een beetje spannend. Ze loopt liever achter haar opvangmama. Maar als ze buiten iets ziet wat haar interesse wekt dan heeft ze de pas erin zodat ze alles eens goed kan bekijken.

Voor Dalia zijn wij op zoek naar een rustig huisje waar ze op haar tempo mag wennen. Een hondemaatje is niet perse een must voor haar, ze heeft liever de aandacht van de mens.

~~~~~

Mooi wit meisje Dalia heeft geen rugzakje. Ze is niet angstig maar wel gevoelig en een beetje verlegen. Ze vindt honden om haar heen leuk maar dan het liefst niet te veel, 1 of 2 rustige honden in haar roedel is voor haar prima. Dalia kijkt eerst even de kat uit de boom, dat is ook niet gek ook. Ze is namelijk via een vangkooi gevangen, dus wie weet wat ze voor die tijd heeft meegemaakt. Als ze eenmaal gewend is dan past ze zich snel aan. Met kindjes heeft ze niet zoveel, die zijn voor haar een beetje te druk. 

Dalia is rondom gezond en klaar om te reizen.

Leeftijd2 jaar
GeslachtTeef
RasGalgo
KleurWit
Hoogte57 cm
Lengte63 cm
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenNee
Kan met kattenJa
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen