Geadopteerd

Hector

Hector had zijn geluk gevonden, hij was geadopteerd door een geweldig gezin waar hij helemaal op zijn plek zit/zat. Helaas moeten we door verdrietige omstandigheden op zoek naar een nieuw huisje voor hem. Vorig jaar oktober is Hector in Spanje in beslag genomen, zijn baasjes daar hadden niet de juiste licentie om een Doberman te mogen houden en zij veroorzaakten veel overlast. Toen kwam hij in het asiel terecht. In Nederland heeft hij zijn draai helemaal gevonden. Het is net een baby in een groot hondenlijf, hij kruipt het liefst bij je op schoot. Hij is lief, zachtaardig en mega knap met zijn grote oren.
Hector is ook echt een clowntje; je kunt aan zijn snuitje zien wanneer hij lacht. Hij is heel energiek en kan gigantisch hard rennen, daarnaast is hij heel gehoorzaam en leergierig. Hij is sociaal en kan in principe met elk ras goed omgaan. Het is natuurlijk een grote hond en kan soms wat ruw zijn tijdens het spelen. Hector houdt van lange wandelingen in het bos of op het strand en het maakt zijn wandeling helemaal compleet als hij heeft kunnen sprinten en spelen met soortgenootjes.

Bij hele jonge kinderen plaatsen wij hem het liefst niet, daar wordt hij onzeker en gespannen van. Harde geluiden en vuurwerk vindt hij ook erg spannend.

Kortom: een geweldig maatje voor het leven!

Leeftijd2 jaar
GeslachtReu
RasDoberman
KleurZwart met bruin
Hoogte80 cm
Lengte-
Gewicht35 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen