Joel

Het verhaal van Joel begint met een schokkende wending. Oorspronkelijk kwam hij bij een zorgzame dame voor tijdelijke pleegzorg. Maar toen de tijd kwam om hem terug te geven aan zijn oorspronkelijke eigenaar, werd zijn lot bedreigd door een hartverscheurend voorstel: “Laat hem inslapen.” Deze woorden, doordrenkt van kilheid en onverschilligheid, waren niet alleen onaanvaardbaar, maar ook volledig ongeloofwaardig voor een hond met zo’n innemende persoonlijkheid als Joel.

Joel blijft echter een schitterend voorbeeld van vriendelijkheid en warmte, een metgezel die zijn liefde gul en onvoorwaardelijk deelt met iedereen die zijn pad kruist. Hij is een waardevolle metgezel, wiens hart overloopt van onvoorwaardelijke genegenheid voor zowel mensen als andere dieren. Zijn vrolijke kwispelende staart en speelse blik zijn een bron van vreugde.

Hoewel Joel soms wordt overmand door angst tijdens het wandelen, weigert hij toe te geven aan zijn angsten. Met elke stap die hij zet, overwint hij zijn twijfels en groeit zijn zelfvertrouwen. Het dragen van de riem is een nieuwe ervaring voor hem, een kans om te leren en te groeien, en hij omarmt deze uitdaging met vastberadenheid en moed.

Joel’s verhaal is niet alleen een bewijs van zijn eigen veerkracht, maar ook een herinnering aan de kracht van liefde en mededogen in een wereld die soms kil en meedogenloos kan zijn!

Leeftijd6 jaar
GeslachtReu
RasPointer
KleurLicht bruin
Hoogte-
Lengte-
Gewicht24 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdNee
Kan met kinderenJa
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen

Foto's