Geadopteerd

Mariposa

Mariposa kwam bij ons nadat ze op straat was achtergelaten om voor zichzelf te zorgen. De eigenaar reageerde niet op onze herhaalde verzoeken om met ons te praten. Haar chip staat nu op onze naam. Zonder de buren zou ze geen eten hebben gehad. 

Vanaf het begin was ze zo dankbaar voor de liefde en aandacht, ze reageert met liefde en zachtheid. Een hele rustige liefdevolle hond, met een heel lief karakter. Ze leert lopen aan de lijn, hoewel ze nog steeds een beetje nerveus is, gaat het steeds beter. Goed met mensen en andere honden, ze houdt gewoon van alles en iedereen. Prachtige meid.

 

Mariposa had gewoon een baasje, alleen zorgde die niet voor haar. Ze werd aan haar lot overgelaten en moest op straat voor zichzelf zorgen. Gelukkig gaven de buren haar te eten. Na herhaaldelijke verzoeken vanuit het asiel om te praten is ze eindelijk overgedragen.

Vanaf het begin was ze dankbaar, dankbaar voor de liefde en aandacht die ze ineens kreeg. Ze is een rustig en lief meisje met een zacht karakter. Lopen aan de lijn is een beetje vreemd en spannend maar dit gaat steeds beter. 

Mariposa vindt alles en iedereen leuk, honden en mensen. 

 

Leeftijd2 jaar
GeslachtTeef
RasPodenco
KleurBruin met wit
Hoogte-
Lengte-
Gewicht18,5 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenOnbekend
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen