Geadopteerd

Max

Update 8-11-2023

Max zit nu vanaf ongeveer begin dit jaar in het asieltje. Hij is nog steeds wat verlegen naar mensen, hij heeft wat tijd en geduld nodig om vertrouwen op te bouwen. Aan de andere kant heeft hij laten zien wel veel interesse te hebben in mensen. Er waren bezoekers bij het asiel met kinderen van rond de 9 en 14 jaar die hij erg interessant vond. Hij is zelfs tegen het hek aan gaan leunen om hun aandacht te trekken. Helaas voor Max kozen deze mensen voor een andere hond.
We denken dat Max , eenmaal in een liefdevol gezin, snel het vertrouwen kan krijgen en kan laten zien wat een geweldige hond hij is.

Met andere honden is hij ook fantastisch. Het maakt hem niet uit wat voor honden. Hij zoekt nooit problemen, en hij is ieders favoriet.

~~~~~

Max is bijna 2 weken geleden gevonden en er is niemand die naar hem is komen vragen.
Aangezien hij gezond en in goede conditie was is de kans groot dat hij bij mensen heeft gewoond en ze hem buiten hebben gezet..

Hij ligt goed in de groep en kan het uitstekend met de andere honden vinden. Naar mensen is hij nog iets wantrouwend, wat natuurlijk ook logisch is als je nog zo jong bent en ineens aan je lot wordt overgelaten.

Wij denken dan ook dat het voor Max een must is om in een gezin terecht te komen waar nog een hondenmaatje aanwezig is. Dan kan hij daarbij afkijken hoe het ook kan.

Leeftijd1 jaar
GeslachtReu
RasMix
Kleurbruin/wit
Hoogte38 cm
Lengte-
Gewicht6,7 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenOnbekend
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen