Geadopteerd

Miguel

Update 20-09-2023

Lieve Miguel zit sinds 5 september in de opvang en helaas moeten we voor hem op zoek naar een nieuw plekje. Dit is totaal buiten Miguel zijn schuld! Dit lieve puppenkind heeft nog echte puppystreken en daardoor kruipt de hond van de opvangmama steeds verder in haar schulp. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zoals hierboven genoemd is Miguel echt nog een pup, lekker wild en onbezonnen. Maar hij kan ook heerlijk genieten van de rust, lekker tegen het kind aan in slaap vallen. Miguel heeft niet perse een hondenmaatje nodig, hij kan zichzelf ook prima vermaken. Hij heeft al veel geleerd in deze korte tijd, plaats en nee als iets niet mag. Het is een leergierig mannetje die snel went aan het huiselijke leven.

Buiten is het nog een beetje spannend, maar hij is er natuurlijk nog maar kort en dan is het in Nederland toch anders en drukker dan op Tenerife.

Voor Miguel zijn wij dus met enige spoed op zoek naar een nieuw opvang adres of nog beter zijn forevermand!

Miguel kan goed met katten, andere honden en iets oudere kinderen.

~~~~~

Miguel en zijn zusje Eva komen van een finca waar hun moeder ongewenst zwanger is geraakt en de pups niet gewild waren. Samen hebben ze het geluk dat ze in de opvang zitten op het eiland en niet in de drukte van het asiel. Miguel leeft hier samen met katten, kippen en andere honden. Dit alles zonder problemen! Hij vindt het fijn om aandacht te krijgen, maar hij kan zich ook prima zelf vermaken. Miguel zit inmiddels in de opvang in Nederland en doet het enorm goed!

Leeftijd1 jaar
GeslachtReu
RasPodenco,Mix
Kleurblond/wit
Hoogte-
Lengte-
Gewicht-
GeneutraliseerdNee
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenJa
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen