Papaya

Update 12-04-2023 Kleine Papaya maakt iedere dag stappen! Zij voelt iets sneller aan dat het oke is dan haar broertje Mango. Dit knappe meisje is inmiddels bijna 9 maanden oud en ze zou er zoveel baat bij hebben om uit het asieltje weg te mogen. Dan kan zij echt gaan leren hoe het is om hond te zijn en te mogen genieten van het leven.

Update 10-3 Wat een verschijning die Papaya! Je zou niet zeggen dat haar moedertje een Spaanse waterhond is. Samen met haar broertjes zit Papaya nog in het asieltje. Ze krijgt steeds een beetje meer vertrouwen in de mens, op schoot zitten is nu al een optie maar het duurt even voor je het vertrouwen van dit meisje hebt. Haar moedertje was doodsbang voor mensen en helaas hebben de kleintjes dat vanaf het begin overgenomen. Voor Papaya zoeken we dan ook een rustig huishouden waar ze mag leren om de mens te vertrouwen en er geen druk op haar wordt gelegd. Omdat ze honden leuk vindt, zowel om van leren als mee te spelen is het in het belang van Papaya dat er een hondenmaatje aanwezig is.

Verhaal over de Familiy the Fruity;
Let’s meet the fruity family! Papaya, de enige met een lang staartje. Dit poppige meisje is samen met haar moeder, broertjes en zusjes gered. haar moeder is een Spaanse waterhond, we weten niet wat haar vader voor hond was. Op dit moment is zij ongeveer 8 weekjes oud, nog te jong om te mogen reizen maar te schattig om niet met jullie te delen. Inmiddels mag ze reizen!

Leeftijd1 jaar
GeslachtTeef
RasSpaanse waterhond,Mix
Kleur3 kleurig
Hoogte-
Lengte-
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenOnbekend
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen