Geadopteerd

Sam

Sam zit nu in een pension waar wij hem het liefst zo kort mogelijk zien zitten! Wij zijn dan ook op zoek naar opvang of een adoptant.

Sam is gevonden zwervend met zijn zusje en in het gemeente asiel van Piyaya binnengebracht toen hij vier maanden was. Hij heeft in oktober 2020 nog op de operatietafel gelegen omdat hij speelgoed had ingeslikt. De operatie is voorspoedig verlopen en Sam is op 18 december 2020 naar Nederland vertrokken om hier op 19 december 2020 aan te komen en te gaan wonen bij zijn adoptanten.

Sam was een reactieve, zachte hond in het begin en heeft er even over gedaan om te wennen aan huis, aan buiten aan de lijn wandelen.

Sam is door de veranderde thuissituatie helaas terug bij onze organisatie met als taak aan ons om een nieuwe plek voor Sam te vinden.

Sam is een beheerste, zachte hond die geniet van gewoon mogen zijn. Hij wordt echt gelukkig van wandelingen in de natuur. Het is een snuffelaar en ontdekker. Loopt op een rustig tempo. Is zindelijk en is goed met de hondentaal. Sam vindt andere honden wel ok, maar heeft voor zijn huis geen behoefte aan andere honden om zich heen. Rust en less is more zijn keywords voor Sam. Naast hem zitten is de grootste beloning die hij kan krijgen, deel uit mogen maken van een huishouden zijn grootste wens.

Profiel van zijn nieuwe thuis:

Mensen die genieten van de natuur, die het zinnetje “de lanen op de paden in” op hun lijf geschreven vinden. In verband met de rust die Sam zo graag wil liever een thuis in een dorp of aan de rand van een bebouwing, geen kleine kinderen, een andere hond heeft voor hem geen toegevoegde waarde.

Sam is liefde, het is met recht een Valentijntje die jouw hart in wandelt.

Leeftijd4 jaar
GeslachtReu
RasMix,Retriever
KleurBruin
Hoogte56 cm
Lengte66 cm
Gewicht31,5 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenOnbekend
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen