Geadopteerd

Simon

Tot ons grote verdriet moet Simon een ander huisje zoeken..

Allerliefste Simon zoekt een fijn nieuwe huis ergens waar hij voor altijd mag blijven wonen..
Simon is een hele lieve enthousiaste reus, hij is dol op knuffelen en activiteiten ondernemen met zijn familie. Deze knappe man is heel erg slim, om die reden is het belangrijk om duidelijkheid te bieden en consequent te zijn.

Simon vind eten nog een beetje lastig, hij is namelijk bang dat iemand zijn eten afpakt.
Dat is natuurlijk niet zo gek als je naar zijn verleden kijkt, door veel te oefenen zal Simon vertrouwen krijgen in zijn mensen. Onze vriendelijke reus heeft dus wel wat begeleiding nodig, een familie die zijn onafhankelijkheid grappig vind en hem voor zijn eigen veiligheid toch maar even aan de lijn houdt voordat hij heel Nederland of België zelfstandig gaat verkennen want deze prachtige kerel houdt van ontdekken!

Hij is heel sociaal naar andere grote en klein honden, wel vindt hij kleine hondjes een beetje spannend, zo ook grote dieren zoals koeien en paarden.
Hij is graag buiten in de bossen om een leuke wandeling te maken, soms is hij iets te blij en kan hij best trekken aan de lijn.
Simon heeft simpelweg nog niet geleerd hoe hij aan de lijn moet lopen, zijn nieuwe mensen moeten dit dus wel even aanleren, maar zoals wij eerder zeiden Simon is superslim!

Simon is voor ´sommige´ mannen bang zodra hij het idee heeft dat hij geen kant op kan wil hij gaan snappen, juist om deze reden zoeken we mensen die goed de hondentaal kennen.
Hij heeft veel meegemaakt waardoor hij eerst vertrouwen moet opbouwen met mannen, bij vrouwen heeft hij dat niet, vrouwen vertrouwt hij en voelt hij zich op zijn gemak.

Het is daarom belangrijk dat de man des huizes zijn grenzen respecteert en zijn liefde en vertrouwen wint door hem met rust te laten en Simon zijn gangetje laat gaan, zodat hij op afstand kan leren dat je te vertrouwen bent.

Simon zou ook erg gelukkig worden bij iemand met wie hij mee mag naar de zaak, of waken over een terrein maar, een thuisleven is wel cruciaal. De combinatie mee naar het werk en thuis komen in een gezin is natuurlijk dan de kers op de taart

Simon hoopt dat zijn verhaal mensen niet doet afschrikken, hij wil namelijk zo graag, maar krijgt op dit moment niet de begeleiding en rust die hij nodig heeft.
Geef jij hem wel een kans?

Leeftijd3 jaar
GeslachtReu
RasMastin,Mix
Kleur-
Hoogte-
Lengte-
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenOnbekend
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen

Foto's