Geadopteerd

Sirius

Update juni 2024:

Sirius heeft lange tijd zijn eigen baasje gehad, helaas is hij door verdrietige omstandigheden weer terug bij ons gekomen. Sinds eind mei verblijft hij in de opvang in België en het is de hoogste tijd voor een update. Deze knappe man doet het zo goed, hij is klaar voor zijn nieuwe toekomst!

Sirius is een zeer lieve, vrolijke en aangename galgo. In huis ligt hij altijd graag dicht tegen ons aan en wil hij heel veel gestreeld worden. Qua eten laat hij niets staan en geniet hij van elke maaltijd. Hij was erg mager toen hij aankwam en gaat super vooruit met zijn gewicht. Hij is er bijna!

Wanneer Sirius in de tuin is en je roept zijn naam, staat hij binnen drie seconden naast je. Hij is altijd nieuwsgierig en komt direct kijken wat je aan het doen bent, en blijft dan rond je hangen.

Wandelen met Sirius is een avontuur, en soms nog steeds een uitdaging. In het begin stopte hij vaak plotseling met wandelen en ging op zijn achterpoten staan, zelfs op plekken waar niets te zien was. Dit gedrag is inmiddels sterk verminderd, maar kan af en toe nog voorkomen. Hij vindt het heerlijk om er lekker op uit te gaan. 

Het is belangrijk om te weten dat Sirius sterk reageert op fietsers, wandelaars en andere honden. Als er mensen op fietsen aankomen, kan hij naar je toe trekken, en zodra ze voorbij zijn, kan hij achter de fietsers aan gaan. Bij het passeren van mensen doet hij zijn uiterste best om bij hen te komen. Als hij een andere hond tegenkomt, kan hij rondjes rond je draaien totdat de lijn helemaal om je benen gewikkeld is. Dit is allemaal uit enthousiasme, hij wil gewoon graag bij iedereen, zowel hond als mens, dicht in de buurt zijn. Hij trekt de hele trukendoos open om dit te laten slagen.

~~~~~

Die lieve Sirius..

Wat een bewogen weken moet jij hebben gehad.. maar nu ben je veilig! In het liefdevolle opvanggezin mag je eerst even bijkomen, letterlijk en figuurlijk. Verwerken, weer opnieuw gaan spelen, eten en heel veel slapen. Meer hoeft nu niet.

Sirius is op dit moment nog niet ter adoptie.

Leeftijd4 jaar
GeslachtReu
RasGalgo
KleurZwart
Hoogte-
Lengte-
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenJa
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen