Yayro

Update november 2023:

herinner je Yayro nog, het stralende hondje dat op zoek is naar zijn gouden mand! Yayro is niet zomaar een viervoeter; hij is een bundel van vreugde en gezelligheid die jouw leven zal verrijken. Met zijn immer opgewekte karakter is Yayro altijd klaar voor een avontuurlijke wandeling of een spelletje in de tuin.

Deze middelmaat levensgenieter is niet alleen dol op actie, maar zijn liefde voor knuffelen is minstens zo groot. Yayro is het perfecte maatje voor gezellige knuffelsessies op de bank na een heerlijke wandeling. Verder is hij sociaal en kan uitstekend overweg met andere honden, – groot of klein, jong of oud, reu of teef -, waardoor hij de ideale toevoeging is aan een al bestaande roedel. Want knuffelt of speelt hij niet met jou, dan zoekt hij zijn hondenvriendje gewoon op.

Yayro is jong, energiek en enthousiast. Daarom plaatsen we hem niet bij kinderen onder de 12 jaar. Want we willen tenslotte de beste match voor Yayro maar ook voor het gezin waar hij terecht komt. Het is niet bekend hoe hij met katten is dus een introductie met deze harige vrienden moet met zorg gebeuren.

Als jij denkt dat jouw huis de perfecte omgeving is voor deze vrolijke metgezel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Yayro wacht vol enthousiasme op die ene speciale persoon of familie die zijn hart kan veroveren en hem het liefdevolle huis kan bieden dat hij verdient. Adopteer Yayro vandaag nog en geef hem – en jouzelf – de kans op een leven vol vreugde en genegenheid!

~~~~~
Update 12-7-2023
En toen waren ze allemaal geadopteerd! Oh nee, toch niet..
Helaas ging de adoptie op het eiland van Yayro niet door en is hij de enige van de broertjes die nog geen huisje heeft gevonden.
Maar zijn broers hebben hun knappe koppen bij elkaar gestoken en een echt charmeoffensief geopend! In het album van Yayro kan je dan ook lezen (en zien!) hoe het met de 3 broertjes nu zij op Nederlandse/Belgische bodem wonen.

Zullen we er samen voor zorgen dat Yayro ook snel naar huis mag?
Delen wordt gewaardeerd!

Voor meer informatie over Yayro staan we voor je klaar!
Je kan ons bereiken via PB of via dogateers.united@gmail.com

~~~~~

Update april 2023:
En toen waren er nog 2 broertjes..
Yair en Yayro hebben helaas nog niet het geluk gehad om hun forevermand te vinden.
Maar wij weten zeker dat hun ook snel met het vliegtuig mee deze kant op mogen, toch?!
~~~~

Yayro is gevonden samen met zijn 4 broertjes en 2 zusjes in de bergen van Tenerife. Kroelen is zijn grootste hobby! Het is een echte charmeur.

Op 11-06-2022 zijn deze lieverds geboren. Ze zijn dus op dit moment nog niet zo ver om te reizen maar hun koffertje staat al klaar voor het moment dat het mag.

Moeder is een mengelmoesje en vader is een pointer mix.
We verwachten dat het een grote middelmaat zal worden.

Leeftijd1 jaar
GeslachtReu
RasMix
KleurZwart
Hoogte-
Lengte-
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenJa
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen