Chio

Update 8-11-2023

Update over Chio: deze prachtige jongen heeft het moeilijk gehad met zijn angst en verlatingsangst. Sinds een aantal weken verblijft hij bij een vrijwilliger van het asiel in huis. Omdat zijn angsten zo groot waren, kreeg hij een zetje in de goede richting met medicatie.  De medicatie is inmiddels al verlaagd, hij krijg nu nog maar 1 tabletje per dag.Zo hebben ze al grote vooruitgang geboekt! Hij heeft tot nu toe geleerd dat het goed is om ’s nachts bij de andere honden in een andere kamer te blijven.  Ze zijn erg rustig en hebben een goede invloed op hem. Hij is nu zindelijk en geeft het zelf aan als hij hoge nood heeft. Hij houdt van reizen in de auto. Hij gaat elke ochtend mee naar het asiel en maar beseft nu dat het goed is dat mensen komen en gaan en gaat hij  veel rustiger om met de situatie.Een liefdevollere hond kun je je niet wensen!

~~~~

Update 2-10-2023

Met enige spoed zijn wij op zoek naar opvang of (nog beter) een adoptant voor Chio!

Chio heeft het zwaar in het asiel, hij wordt met de dag magerder en heeft zijn eigen plekje nodig. (Zie foto) Heb jij het mandje staan waarin hij mag bijkomen?

~~~~~

Chio is een bonkje liefde!
Hij vermaakt zich prima met zijn twee kennelmaatjes. Maar man man, van mensen wordt hij toch echt wel heel blij! Als het weer tijd is voor de wekelijkse wandelingen met vrijwilligers kan hij zijn geluk niet op. Hij pakt iedereen in en houdt ervan om aangehaald te worden. Ook loopt hij super aan de lijn.

Voor Chio zijn wij op zoek naar een huis waar hij de aandacht krijgt die hij verdient. Een hondenmaatje zou leuk zijn zodat hij lekker kan spelen maar van aandacht van de mens wordt hij pas echt gelukkig.

Leeftijd3 jaar
GeslachtReu
RasPointer
KleurWit
Hoogte55 cm
Lengte65 cm
Gewicht15 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenJa
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen

Video's