Respectvol samenwerken

Canela

De sleutel tot succes

Samenwerken is samen continu heel hard werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Samenwerken kan alleen als er op een respectvolle manier met elkaar wordt omgegaan, als de neuzen dezelfde kant opstaan en mensen zich veilig voelen om eerlijk en transparant te kunnen communiceren. Alleen met deze peilers kan je de mooiste resultaten bereiken.

We hebben deze samenwerking binnen ons team. Een kleine groep vrijwilligers die continu schakelt, input levert, meedenkt, het belang van de hondjes centraal heeft staan. We vieren hoogtepunten, we steunen elkaar bij verdriet. We helpen elkaar, steunen elkaar, vangen elkaar op. Wij kijken continu naar de processen en staan open voor verbeteringen.

Ook met de initiatieven die wij helpen, Galgo Freedom en Live PAWS (en tot 31 maart 2024 Piyaya) ,hebben wij deze respectvolle manier van samenwerken.

Hierdoor kunnen we helpen, steunen, ondersteunen. Op basis van hun goede omschrijvingen zijn wij in staat om voor de 2e kans honden een passend huis te zoeken en zijn wij verzekerd van honden die medisch (bloedtesten, entingen, ontwormingen, bescherming tegen vlooien, teken en parasieten, operaties indien van toepassing) alles hebben gekregen wat ze nodig hebben.

"2e kans honden zijn geen honden die hebben gefaald; 2e kans honden hebben nooit een eerlijke eerste kans gekregen".

Rescuers

Partners