Fifi

Fifi was ontsnapt van haar touw en verstopte zich mank en met schurft in een garage van een gebouw. Het duurde maar liefst bijna een maand voor ze naar buiten durfde. Omdat ze toch echt nagekeken moest worden is de dierenarts bij haar geweest, gelukkig viel alles reuze mee en is ze weer helemaal opgeknapt. Ook is ze gevaccineerd en gesteriliseerd.
Van de bange hond is niet veel meer over, ze vindt mensen inmiddels leuk. Andere honden zijn nog leuker! Katten doen haar niet zo veel.
Zoals te zien is op een van de foto’s heeft Fifi een tag in haar oor. We leggen graag aan jullie uit waarom dit is. Fifi leeft in Egypte, hier zijn ze niet heel diervriendelijk en al helemaal niet tegen zwervertjes. Door de hond te taggen weten ze dat deze hond bij iemand hoort mocht de halsband verloren raken. De mensen weten zo dat ze gevaccineerd en geholpen is dus dat ze bij iemand ‘hoort’.
Voor Fifi wordt er super gezorgd in Egypte maar onderaan de streep leeft ze nog steeds op straat en met temperaturen rond de 40 graden zijn de condities erg zwaar. Ze begint last van haar oren en ogen te krijgen, ook mede door het rioolwater waarin ze verkoeling zoekt.

Leeftijd2 jaar
GeslachtTeef
RasMix
Kleur-
Hoogte-
Lengte-
Gewicht22,5 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenJa
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen