Linda

Linda werd zwervend gevonden. Dit meisje was erg bang bij aankomst, het lijkt erop dat ze mishandeld is. Er ontbreken stukjes uit haar oor en ook haar staart is op verschillende plaatsen gebroken, dit is bevestigd door een dierenarts. Ze had een wond aan de bovenkant van haar poot waar niets mee gedaan bleek te zijn maar die nu geheeld is. Linda had even nodig om de vrijwilligers te vertrouwen, om te beseffen dat ze haar geen pijn zouden doen, langzaamaan is ze bijgedraaid. 

Ze houdt nu van mensen en is goed met andere honden, hoewel ze nog steeds een beetje voorzichtig is aan de lijn. 

Ze heeft een heel lief karakter, het is een hele mooie ervaring om te zien dat dit lieve meisje de mensheid heeft vergeven. Dat is de kracht van de Podenco, ondanks hun nare ervaringen met de mens zijn ze zo vergevingsgezind. Linda is een hele zachtaardige ziel die de beproeving die ze duidelijk heeft moeten doorstaan door toedoen van anderen niet heeft verdiend.

Voor Linda zijn we op zoek naar een rustig huisje waar ze mag gaan genieten. Zij heeft behoefte aan een hondenmaatje, vooral tijdens spannende moment heeft ze een stabiele hond naast zich nodig. Bijvoorbeeld wandelen vindt ze leuk, maar niet alleen. Omdat Linda erg op haar rust gesteld is staat er dat zij niet met kinderen kan, dit is te druk en te spannend voor haar.

Leeftijd6 jaar
GeslachtTeef
RasPodenco
Kleurbruin
Hoogte-
Lengte-
Gewicht18.5 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdNee
Kan met kinderenNee
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen