Lira

Lira heeft het zwaar in het asiel. De stress en de aanhoudende hitte zorgen er voor dat dit meisje geen gram aankomt. Fysiek is alles in orde. Helaas zitten op Tenerife alle opvanggezinnen vol dus haar verplaatsen is geen optie.

~~~~~

Lira en Canela kwamen in het asiel terecht nadat hun eigenaar was overleden. Zijn zoon heeft nog geprobeerd om voor ze te zorgen, maar helaas werden ze op een dak gehouden. Het is een ongewoon verhaal, want hoewel ze hadden gejaagd, waren ze duidelijk geliefd en werden ze zo goed mogelijk verzorgd door hun eigenaars.

Bij Lira mogen er nog wat kilootjes bij en daar wordt nu hard aan gewerkt. Beide dames zijn duidelijk gewend aan de mens, ze willen niets liever dan bij je zijn. Lira kan goed overweg met andere honden en met kinderen. Ze is een typische podenco met de streken van een clown.
Ze vindt het geweldig om achteruit aan de lijn te lopen, zodat ze naar je kan kijken. Aan de lijn lopen, is buiten de verkeerde kant op gaan ;), geen enkel probleem. Ze geniet van de omgeving en gaat graag op onderzoek uit.

Leeftijd6 jaar
GeslachtTeef
RasPodenco
Kleurbruin/wit
Hoogte67 cm
Lengte-
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen