Nina

Nina werd geadopteerd, maar helaas werd haar nieuwe eigenaar ziek en moest verhuizen. Met tegenzin werd ze teruggebracht, omdat de nieuwe huisbaas geen honden toestond.

Nina neemt alles in haar op, het maakt niet uit met wie ze haar kennel deelt. Ze kan het meteen met hen vinden.

Ze is nog jong, dus het enthousiasme om als eerste geaaid te worden, brengt haar soms in de problemen. Maar buiten de kennel laat ze haar zeer sociale aard zien.

Ze is klaar om alles te ontdekken wat nieuw is, ze houdt van haar wandelingen.

Omdat er naast het asiel een grote brand woedde moesten alle honden geëvacueerd worden. Zij kwam in een fostergezin terecht en daarom is er ook een goed beeld van haar in een huiselijke omgeving.

Haar pleeggezin dat ze geweldig was met alle honden daar, af en toe een klein grommetje, maar geen agressie. Ze was eerst een beetje nerveus, maar kreeg al snel een band met haar nieuwe pleeggezin. Goed met kinderen, schoon in huis en goed opgevoed. Ze heeft niets kapot gekauwd of vernield. Ze vond het wel leuk een leuk spelletje om de was van de lijn te pakken en naar haar bed te brengen, ze scheurt het niet kapot, ze ligt er gewoon op. Ze is nog een echte puppy. Ze leert heel snel.

Inmiddels is de brand uit, het asiel weer schoon en in gebruik. Nina heeft het super goed gedaan bij het opvanggezin maar helaas was dat maar tijdelijk en zit zij nu weer in het asiel. Ze heeft even kunnen proeven van het huiselijke leven en heeft hier erg van genoten! Zij is klaar voor haar forever toekomst.

Leeftijd2 jaar
GeslachtTeef
RasMix
KleurBrindle met wit
Hoogte-
Lengte-
Gewicht22 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenJa
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen