Turron

Turron werd samen met zijn broertje Bigotes gevonden, dolend door de buurt. Ze zijn beiden uit een rijdende auto gegooid. Zo hebben ze 5 dagen alleen, verdwaald, bang en verward doorgebracht voor we ze vonden. 5 dagen lang hebben ze verward, bang en verdwaald rond gedoold voor ‘gevangen’ konden worden door de vrijwilliger in Spanje. Het duurde even voor ze klaar waren voor menselijk contact. De honden waren wel heel interessant dus mede dankzij de roedel bleven ze in de buurt rond cirkelen. Alleen in de nacht kwamen ze eten en drinken. Zodra ze iemand zagen spurtte ze weer weg. Tijd voor een andere tactiek, het ontbijt werd niet meer geserveerd. Na een tijdje kregen ze toch wel honger en volgde ze zo het spoor van worstjes rechtstreeks de tuin in.
De eerste paar dagen moesten ze nog steeds niet van mensen hebben maar langzaamaan won de nieuwsgierigheid het. Nu lopen ze de hele dag achter je aan en komen ze als ze geroepen worden.
Voor Turron zoeken we een huisje zonder zijn broer Bigotes. Turron is heel zachtaardig en rustig. Zijn broertje is de aanwezige van de twee. Daarom zou het voor Turron beter zijn om een mandje te vinden waar al een stabiele en speelse hond aanwezig is.

Leeftijd9 maanden
GeslachtReu
RasBreton,Mix
KleurBruin met wit
Hoogte34 cm
Lengte37 cm
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenOnbekend
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen