Aankomsten Manuel, Umi, Cholo en Bella

Aankomsten Manuel, Umi, Cholo en Bella

Eind juni en begin juli was het dan zover!

Als eerste was Manuel aan de beurt. In zijn jonge leventje heeft hij al veel ellende gekend. Hij heeft altijd aan een korte ketting geleefd.. nu zit hij in België in de opvang en mag hij gaan genieten!

Afgelopen weekend waren Umi en Cholo aan de beurt. Umi kwam hoogzwanger het asiel binnen, doodsbang voor mensen. Nu haar pups eenmaal groot genoeg zijn was Umi aan de beurt! In het asiel maakte zij al grote stappen. Umi zit in Nederland in de opvang en het lijkt net alsof ze haar draai al helemaal gevonden heeft.

Cholo mag ook eerst even bijkomen in de opvang. Hij heeft altijd met zijn maatje Ocho samen geleefd dus hij heeft even wat tijd nodig. Met de liefde van het opvanggezin komt hij er wel!

Om de maand mooi te beginnen kwam daar gisteren Bella aan. Dit knappe meisje had geen beste start, gedumpt in een container. Gelukkig mochten zij en haar broertje bij Mark verblijven en is zij nu uitgegroeid tot een heerlijke en aanhankelijke meid. Haar nieuwe baasjes waren intens gelukkig met haar!