Start de adoptieprocedure!

Gegevens hond

Persoonlijke gegevens

Thuis situatie (Samenstelling huishouden)

Woonsituatie

Werksituatie

Belemmeringen

Aandachtspunten

Vragen en/of opmerkingen

Het kan zijn dat u heeft gereageerd op een hondje waar meerdere mensen op hebben gereageerd. Dogateers United gaat voor het huisje dat het beste aansluit bij de behoeftes van iedere hond. Bent u zich ervan bewust dat u mogelijk teleurgesteld zou kunnen worden voor het hondje waar u nu op reageert. Dat heeft niets met uw geschiktheid te maken maar met de behoeftes van het hondje. Mocht dat zo zijn dan adviseren wij u graag bij de keuze van een andere hond

Wij zijn afhankelijk van de beschikbare vluchten en indien via de weg van wegtransport. Dat maakt dat de hond, nadat de adoptieprocedure volledig is afgerond, op de eerst beschikbare vlucht of eerst beschikbare wegtransport wordt ingepland. Voorwaarde hierbij is dat de hond “medisch klaar” is. Dwz: entingen (rabies termijn is hierbij bepalend), ontworming, neutralisatie indien mogelijk en gezond verklaard.

Wij nemen na ontvangst van dit ingevulde formulier uw aanvraag in behandeling. In het verlengde hiervan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor opname van mijn persoonsgegevens in het bestand van Stichting Dogateers United.