Dogateers United groepswandeling 20 Jan 2024

Dogateers United groepswandeling 20 Jan 2024

WANDEL EVENT DOGATEERS UNITED
Wandel jij gezellig mee?

Op 20 januari van 11:30 tot 14:30 houden wij een leuke kleinschalige wandel event, we gaan een leuke wandeling maken van 1,5/2uur.

In de pauze verkopen wij veganistische hotdogs voor 3,50,- per stuk (vooraf reserveren en betalen, bedrag gaat volledig naar Dogateers United) Laat je verrassen!

Bij de wandeling houden we rekening met iedereen, ben je slechter te been? Dan lopen we wat langzamer.. De wandeling is ongeveer 5 KM.

Is je hond angstig of reactief dan houden we afstand zodat je toch mee kan wandelen.

Na de wandeling kan je leuke spulletjes kopen voor jouw hond, het hele bedrag komt ten goede van Stichting Dogateers United.

Ook nodigen we je uit om gezellig wat te eten en te drinken in het restaurant/café na de wandeling (honden zijn hier welkom), er zijn 24 plekken beschikbaar dus ook hier is reserveren en betalen vooraf noodzakelijk. ⇾ Wil je drinken erbij? Alleen contant te betalen op locatie!

menu:
Goulash, frietjes met mayo voor maar 17,-
Stoofvlees, frietjes en mayo voor maar 17,-

Het gaat een superleuke dag worden, waar dus iedereen welkom is jong&oud, alle rassen, ook ben je welkom als je geen adoptie hond hebt van stichting Dogateers United.

Er zijn voldoende parkeert gelegenheden, deelname aan de wandeling is gratis.

Parkeren is mogelijk in de berm (straat Mishagen Sion Klootserlaan) of Parking Gunfire Museum 5 minuten loopafstand.

Adres event: Mishagen 10 in Brasschaat België

LINK INSCHRIJVEN/RESERVEREN HOTDOG/MAALTIJD:

https://www.hondencoach-door-de-ogen-van-jouw-hond.nl/inschrijven-wandeling?fbclid=IwAR2I0kmXpOx1zbGcilJT-SWJzAnKP7rmQdu3O-RWZgkA9-LpTLPZZgeYSJ4