Eindelijk Thuis!

Eindelijk Thuis!

Aankomst 4 november 2023

Na een stormachtige donderdag begon op vrijdag de grote reis voor Guru, Motita en Audrey. De nieuwe baasjes waren vanochtend al voor dag en dauw op pad en zaten vol gezonde spanning. Na een bakje koffie kwam het vrachtwagentje steeds dichter in de buurt. Het lange wachten werd mooi binnen schema beloond!
Het uit de wagen laten verliep rustig en alle hondjes werden voorzien van een antiontsnappingstuig, martingale en lange politielijn. Daarna was het tijd om even de pootjes te strekken, wat te eten en te drinken.
Motita kwam al stuiterend de bus uit en wilde graag met iedereen kennis maken, eenmaal in de auto was de baterij leeg en viel het meisje heerlijk in slaap.
Guru, wat een stoere man is dat! Hij nam alles rustig in zich op en keek eens even goed wat er te halen viel. Thuis kreeg hij lekker een warme body aan en kan het genieten gaan beginnen.
Audrey wist even niet wat haar overkwam maar ze onderging het passen van de tuigjes geduldig. Na een minuutje of 10 was ze iets of wat geland in een kreeg haar nieuwe baasje al een voorzichtige kwispel. Ze krijgt alle tijd om open te gaan bloeien.

Adoptanten, bedankt voor jullie vertrouwen in onze stichting en wij wensen jullie en natuurlijk de 3 lieve schatten een mooi hondenleven toe💜

Vandaag kwam niet alleen het transport uit Spanje aan maar mochten er ook 2 kanjers uit de opvang naar huis.

Sam kwam helaas terug van adoptie buiten zijn schuld. Onze voorzitter Jifke heeft de afgelopen weken met hem gewerkt en een prachtig (en kloppend) profiel over hem geschreven. Hij stond nog niet zo heel lang online en hij had de harten van zijn nieuwe baasjes al gestolen! Na een geslaagde eerste date had Jifke vandaag de eer om hem naar zijn nieuwe forevermand te brengen 💜

Rosie zat in België in de opvang, de stress van het asiel was te groot en de kilo’s vlogen eraf. Maar in België stond een geweldige opvangmand te wachten! Wat heeft de opvangmama goed voor Rosie gezorgd dat en haar op haar eigen tempo laten wennen aan het huiselijke leven. Vandaag was er dan groot bezoek voor Rosie, helemaal uit het hoge noorden. De match was daar en haar nieuwe baasje was meteen verliefd. Rosie is onderweg naar huis! Krisje, bedankt voor jouw goede zorgen voor Rosie. Ze had het niet beter kunnen treffen💜

Wij wensen alle honden en adoptanten heel veel geluk toe,