Chocolate

Jullie herinneren je Chocolate misschien nodig wel? Voor hem hadden we in september een fundraising voor de dierenartskosten. Hij is door zijn eigenaar weggegeven omdat hij gewond was en niet langer nuttig voor hem was. Hij bracht hem niet eens naar de dierenarts toen hij een jaar geleden zijn poot brak. De pijn die hij leed moet onbeschrijfelijk zijn geweest. Natuurlijk was hij bang voor zijn baasje en hield hij altijd afstand..

Marian, de eigenaresse van een kennel waarmee we samenwerken, vertelde ons over hem. Omdat ze geen plaats had, bracht ze hem naar Natalia, die voor hem zorgde tot we de omvang van zijn verwondingen zagen en besloten hem naar ons te brengen.

Een paar dagen later hadden we een afspraak met mijn dierenarts en later met de traumatoloog die ons vertelde dat er verschillende operaties mogelijk waren, maar dat ze niet zouden weten welke operatie ze zouden uitvoeren totdat ze alle interne structuren hadden geopend en hun positie hadden gezien.

Op de dag van de operatie en na te hebben uitgelegd dat de spieren en pezen slecht gepositioneerd waren rond de meervoudige, slecht vergroeide breuken, werd besloten om te amputeren.

Gelukkig is dit nu verleden tijd voor Chocolate en geniet hij van zijn leven als nooit tevoren! Hij rent, springt en speelt met de andere honden, met ons en met elk speeltje dat hij in de tuin vindt.

Hij is een verlegen hond tegenover vreemden, maar extreem vriendelijk en aanhankelijk als hij je vertrouwt.

Hij zou met minstens 1 gevoelige, speelse en aanhankelijke windhond moeten samenleven. Hij heeft een tuin nodig waar hij kan spelen en fit blijven. Hij verdraagt geen harde geluiden, dus een plek aan de rand van een dorp op het platteland zou ideaal zijn.

Leeftijd6 jaar
GeslachtReu
RasGalgo
KleurBrindle
Hoogte67 cm
Lengte63 cm
Gewicht-
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenJa
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen