Namasté

Update van het opvanggezin:

Ik ben voor de eerste keer mee op bezoek mogen gaan naar oma en opa. Ik was wel wat bang maar durfde na een tijdje toch een snoepje bij oma te gaan halen.

De eerste autorit na mijn lange reis van Spanje was spannend. De eerste tien minuten moest ik heel wat hijgen maar daarna werd ik wat rustiger. Enkele dagen erop mocht ik opnieuw mee in de auto maar nu had ik geen bang meer. Mijn opvangmama is supertrots op me!
Mijn toekomstig baasje kan me dus zeker meenemen op uitstapjes.

Ik ben voor de eerste keer ook een langere wandeling gaan doen. Meer dan twee uur. Super leuk! Mijn conditie ben ik aan het opbouwen en mijn billen krijgen lekker wat spieren erbij. Jullie gaan me binnenkort niet meer herkennen haha.

Met drukte heb ik nog steeds wat moeite en mijn opvangpapa vind ik ook nog steeds spannend als er geen zetel in de buurt is. Maar hij geeft me gelukkig tijd en ik werk hard aan mijn vertrouwen. De ene dag gaat het al beter dan de andere dag maar dat komt zeker helemaal goed!

~~~~~ 


Sinds 27 januari verblijft Namaste in de opvang in België. Hier doet ze het zo goed dat we alvast een kleine update hebben gekregen! En hoe speciaal, het opvanggezin heeft haar dochters Uma en Kapla geadopteerd, dus mama en kids zijn reunited!

Hieronder de update van het opvanggezin:

Hallo iedereen,

Ik ben Namasté en ik ben momenteel in opvang bij het gezin dat twee van mijn kindjes geadopteerd heeft. Dat was een leuk weerzien!

De eerste dagen kon ik het niet geloven, maar wat is het fijn om te ontdekken wat een tuin is! Daar snuffel ik graag rond en kan ik mijn boodschapjes doen. Mijn opvangmama en -papa wisten het niet zeker, maar ik ben he-le-maal zindelijk. Dat vonden ze een leuke verrassing hoor!

Ik laat voorbijgangers af en toe weten dat ik er ben als ik in de tuin loop. Mijn opvang mama zegt dat ik geen bang moet hebben en dan stop ik al snel. Ze vind me een attente waakhond.

Ik vind gaan wandelen heel leuk. Dan snuffel ik elk muizenholletje af dat ik kan vinden. Heerlijk! Ik loop trouwens ook heel mooi aan de lijn.

Mijn opvangmama zegt dat ik het al heel goed doe op zo een korte tijd bij hen. Soms heb ik wat bang van onverwachte bewegingen en harde geluiden, maar ze zegt me dat dat ook wel zal beteren.
Mijn opvangpapa vind ik soms wel nog een beetje spannend. Maar als hij hurkt en mij enkele seconden de tijd geeft, dan mag hij me zeker aaien. Ohh en dat vind ik eigenlijk zooo fijn!

’s Avonds gaan we in ‘een zetel’ liggen. Heerlijk ding is dat! Dan voel ik me helemaal zen en ga ik af en toe zelfs op men rug liggen. Ik geniet echt van de aaitjes en kusjes die ik krijg, ook van de opvangpapa. Soms geef ik zelfs lekjes terug!

Ik ben op zoek naar lieve baasjes die me tijd willen geven om te wennen en om dingen te overwinnen die ik wat moeilijk vind. Zoals bijvoorbeeld van de tuin naar binnen te wandelen. Dat lukt al heel goed bij mijn opvangmama, maar bij mijn opvangpapa heb ik wat meer tijd nodig.

Gelukkig geven mijn kindjes het goede voorbeeld en leren ze mij dat ik geen bang moet hebben. Een hondenvriendje in mijn nieuwe huisje vind ik dus zeker fijn. Ik heb liever wel een rustig maatje, die drukte hoeft van mij niet zo. Ik ga confrontatie ook liever altijd uit de weg.

Ik kan heeeeel veel liefde geven en krijg er ook heel graag.
Volgens mijn opvangmama ben ik een voorzichtig en onzeker meisje dat toch houdt van aandacht. Wil jij me de tijd geven om elkaar te leren kennen?

 ~~~~~

Haar puppenkinderen Pitta en Kapla hebben hun gouden mandje samen gevonden. Birkam en Vata zaten los van elkaar in de opvang en hebben de harten van hun opvangers gestolen. Papa Ubuntu heeft zijn charmes in de strijd gegooid en is naar huis. Nu mama nog..

Namasté is een onderdanig en verlegen meisje, maar lang niet meer zo bang als ze in het begin was. Ze laat zichzelf aaien en komt zelf op de vrijwilligsters af.

Leeftijd5 jaar
GeslachtTeef
RasPodenco
Kleurwit
Hoogte44 cm
Lengte48 cm
Gewicht11 KG
GeneutraliseerdJa
GevaccineerdJa
Kan met kinderenOnbekend
Kan met kattenOnbekend
Kan met andere hondenJa
Start de adoptieprocedure Vrijblijvend informatie opvragen